Stichting Mixclubs

Bedrijven

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steeds meer bedrijven kijken verder dan alleen winstcijfers en willen iets wezenlijks bijdragen aan de maatschappij. Hoe maak jij dit concreet? Stichting Mixclubs biedt bedrijven de mogelijkheid om op bijzondere wijze vorm te geven aan duurzaam ondernemen met betrekking tot kinderen.

Als de kinderen iets willen, moeten ze er zelf iets voor doen

Door een van onze projecten te financieren geef je kinderen die dit nodig hebben meer kans om mee te doen in de samenleving. Binnen het ondernemerschapsprogramma zetten kinderen met hulp van echte ondernemers een bedrijfje op om geld te verdienen voor een zelfgekozen doel. Dit is wat onze stichting onderscheidt van andere stichtingen: wij geven niet zomaar. Kinderen moeten er bij ons zelf iets voor doen als ze iets willen. Jullie willen naar een pretpark? Hoe gaan jullie hier geld voor verdienen? Alleen zo maak je mensen sterker.

Ondernemerschap als way of life

Stap voor stap ontwikkelen de kinderen persoonlijke vaardigheden waardoor ze sterker in hun schoenen komen te staan. Hun zelfredzaamheid en zelfvertrouwen groeit en als iets in het leven even te moeilijk wordt, leren ze om met hun aangeleerde ondernemende houding toch door te zetten. Ondernemerschap is zo niet alleen een vak in de economische wereld, maar wordt aangeleerd als way of life. Een manier van leven waardoor je altijd mee kan blijven doen aan de samenleving.

Bedrijven over Stichting Mixclubs:

Zichtbaarheid van je MVO.

Als je als bedrijf Stichting Mixclubs steunt voor minimaal €1.000 in bijvoorbeeld 2022, krijg je beeldmateriaal voor een webpagina, gewijd aan Stichting Mixclubs, op je eigen website. Dit kan er als volgt uitzien:

Bovendien ontvang je een replica van een beeldje gemaakt door een kind dat heeft meegedaan aan Mixclubs. Dit beeldje bevat het jaartal waarin je onze stichting steunt. Je kunt dit beeldje neerzetten op kantoor en wanneer er klanten of samenwerkingspartners langskomen, zou dit een leuk gespreksonderwerp kunnen zijn. Het beeldje is nog in ontwikkeling, maar zal er ongeveer zo uit komen te zien:

Financiering

Voor de financiering zijn wij afhankelijk van bedrijven, fondsen en subsidies. U kunt natuurlijk alle soorten bedragen doneren, maar vanaf €1.000 ontvangt u beeldmateriaal over de projecten van Stichting Mixclubs voor op uw website en een beeldje zoals hierboven getoond. 

Het effect van het ondernemerschapsprogramma op de kinderen en hun toekomst is niet in geld uit te drukken. Soms is het zelfs pure magie. Lees hier meer over de magische momenten.

Investeer in de toekomst

Geloof jij ook dat kinderen de toekomst hebben en wil jij iets doen voor kinderen die door omstandigheden met 1-0 achterstaan? Met Stichting Mixclubs gaan kinderen zelf aan de slag om een stevige basis te leggen voor later. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Mixclubs

“Het programma sluiten we altijd af met het uitreiken van een ondernemersmedaille. Voor elk kind maken we een eigen speech en staan we stil bij mijlpalen en groei”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:
elles@mixclubs.nl
06 – 509 594 75

Webshop >