Stichting Mixclubs

Wat mensen zeggen

Wat BN’ers zeggen…

Tijdens de projecten zetten kinderen zelf een evenement, project of bedrijfje op. Bij Stichting Mixclubs leren ze dat ze hulp moeten vragen als iets moeilijk is. Zo was er een club jongens die een rapclip aan het maken was. Ze wilden een bekende rapper of zanger benaderen voor hulp en advies. Bij Mixclubs zeggen we nooit nee en is alles mogelijk. Deze energie geven we door aan de kinderen en juist daardoor is het de kinderen gelukt om Kenny B te bereiken. We mochten bij hem in de A’DAM Toren aan het IJ in Amsterdam langskomen. De kinderen hebben tips met betrekking tot hun muziekclip gekregen, maar vooral de levenslessen die hij hen heeft meegegeven, waren waardevol. 

Het inzetten van BN’ers en andere invloedrijke mensen vindt Stichting Mixclubs belangrijk. Omdat de kinderen tegen deze rolmodellen opkijken,  hebben ze een grote invloed op het gedrag van de kinderen. 

Zanger Kenny B

“Ik wil iedereen bedanken die zich bezighoudt met dit mooie project.”

“Het programma sluiten we altijd af met het uitreiken van een ondernemersmedaille. Voor elk kind maken we een eigen speech en staan we stil bij mijlpalen en groei”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:
elles@mixclubs.nl
06 – 509 594 75

Webshop >