Stichting Mixclubs

Welzijnsorganisaties

Samenwerking: ondernemen kun je met alles combineren

Stichting Mixclubs werkt samen met andere welzijnsorganisaties en de gemeente Leiden. Met Mixclubs valt makkelijk samen te werken omdat je ondernemen met alles kan combineren. Denk aan ondernemen met sport, waarbij kinderen een online karatetraining ontwikkelden en verkochten. Dit was in samenwerking met karateschool Ben & Bouk. Denk aan ondernemen met cultuur, waarbij kinderen een cultureel evenement opzetten. Dit was in samenwerking met BplusC. Denk aan ondernemen met techniek, waarbij kinderen eerst spullen maakten en deze vervolgens verkochten. Dit was in samenwerking met Technolab. 

Breed draagvlak

Door de opzet van ons ondernemerschapsprogramma en de positieve ervaringen van betrokken partijen kunnen we rekenen op een breed draagvlak. Dit varieert van kinderen, ouders en scholen tot welzijnspartners, ondernemers die de kinderen adviseren en politieke partijen.

 

Evenement

Zichtbaarheid in de wijk en stad

Projecten sluiten we zoveel mogelijk af met evenementen in de stad waar wethouders, media, wijk- en stadsbewoners, ambtenaren, scholen, welzijnspartners en familie van de kinderen welkom zijn. Stichting Mixclubs heeft ervaring met al deze betrokkenen en weet daarom wat wel en niet werkt.

Tijdens het uitvoeren van de projecten maken we intensief gebruik van social media, waar we regelmatig vlogs en content plaatsen. Hierin geven we updates geven over lopende projecten. Alle betrokken partijen kunnen ons op deze manier dagelijks volgen.

Om de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren en te inspireren werken we met rolmodellen. Dit kunnen bekende Nederlanders zijn, maar ook succesvolle mensen uit de wijk. Deze rolmodellen trekken de aandacht. Niet alleen van de kinderen, maar ook van media en overheid. Aandacht is hierbij niet het doel, maar het middel om nog meer kinderen te kunnen bereiken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons ondernemerschapsprgramma voor jouw
wijkcentrum of buurthuis? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

“Het programma sluiten we altijd af met het uitreiken van een ondernemersmedaille. Voor elk kind maken we een eigen speech en staan we stil bij mijlpalen en groei”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:
elles@mixclubs.nl
06 – 509 594 75

Webshop >