Stichting Mixclubs

Lezingen & presentaties

Inspirerend

Het verband tussen ondernemerschap, zelfredzaamheid en burgerschap is inspirerend en de moeite waard om je verder in te verdiepen. Wij helpen je hierbij in de vorm van lezingen en presentaties. Deze kunnen op verzoek afgestemd worden op het publiek en specifieke wensen.

Voor wie?

Voor bijvoorbeeld welzijnsorganisaties, leraren, ondernemers, mensen die geïnspireerd willen raken, beleidsmedewerkers van de gemeente, politieke partijen of andere overheidsinstanties.

Wat dan precies?

Naast statistieken en ontwikkelingen staan we ook stil bij de praktijk door onze ervaringen te delen. Het is de toon die de muziek maakt. Wat de lezing of presentatie laat beklijven, zijn de passie en gedrevenheid van waaruit we spreken. We zetten je aan.

Stichting Mixclubs in een notendop

Ondernemerschap inzettten als middel om burgerschap te bevorderen en kansenongelijkheid te bestrijden. Met ons ondernemerschapsprogramma stimuleren we kinderen om hun soft skills te gebruiken en verder te ontwikkelen. Dit maakt ze zelfredzamer en sterker.

Meer weten?

Wil je een lezing of presentatie laten verzorgen over ondernemerschap als middel om kansenongelijkheid te bestrijden en om zelfredzaamheid en burgerschap te bevorderen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

10 + 6 =

“Het programma sluiten we altijd af met het uitreiken van een ondernemersmedaille. Voor elk kind maken we een eigen speech en staan we stil bij mijlpalen en groei”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:
elles@mixclubs.nl
06 – 509 594 75

Webshop >