Stichting Mixclubs

Doneren

Stichting Mixclubs als goed doel

Gun jij alle kinderen gelijke kansen om mee te doen in de maatschappij? Wil jij kinderen die dit nodig hebben helpen om een stevige basis te leggen voor hun toekomst? Steun dan het werk van Stichting Mixclubs. Met ons ondernemerschapsprogramma stimuleren we kinderen om persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen waardoor ze zelfredzamer worden en nu en later sterker in hun schoenen staan.

Hoe steun je ons?

Ondersteun ons in de vorm van een schenking of donatie of maak van Stichting Mixclubs een goed doel waarvoor je geld inzamelt, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement.

In overleg leveren kinderen die deelnemen aan het ondernemerschapsprogramma een actieve bijdrage. Bijvoorbeeld door zelfgemaakte producten te verkopen of door te netwerken en in gesprek te gaan met bezoekers van jouw evenement. Dit zorgt gegarandeerd voor bijzondere en inspirerende ontmoetingen.

Zichtbaarheid op social media

Stichting Mixclubs maakt veel gebruik van social media om projecten en evenementen onder de aandacht te brengen. Wanneer je ons steunt genereer je ook positieve aandacht voor jouw eigen bedrijf of organisatie.

Stel een vraag over donatie

“Ondersteun ons in de vorm van een schenking of donatie of maak van Stichting Mixclubs een goed doel waarvoor je geld inzamelt, bijvoorbeeld tijdens een (zakelijk) evenement.”

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op:
elles@mixclubs.nl
06 – 509 594 75

Webshop >